Ons Motto

“gewoon fit zijn”

Hoe langer we bezig zijn, hoe sterker deze missie word. Wij weten hoeveel voeding voor mensen kan doen. Maar ervaren ook, hoe makkelijk het is om je leven te leven zoals je gewend bent. En te blijven eten zoals je altijd al hebt gedaan.

Ons hoofddoel is : “het promoten van een gezonde actieve levensstijl”. We helpen jou je gewenste doel te bereiken. Dit kan zijn: energieker worden, afslanken, vitaler worden, aankomen, spiermassa vergroten. Dit doen we op basis van onze 3 pijlers: Coaching, Voeding en Training. Geen dieet, lijnen of crashen, maar bewustwording, aanvullen van je dagelijkse voeding, gedragsverandering en aanpassing van je leefstijl – met blijvend resultaat, voor de rest van je leven.

Ben je toe aan een gezonde verandering in je leven? En wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Kom dan bij ons een GRATIS Fit-test doen

Ons team

Bij ons staat plezier, motivatie en resultaat centraal.
Door intensief samen te werken lukt het ons mensen op een positieve manier te enthousiasmeren net even iets meer uit hun leven te halen als dat ze al deden.

“ Live life at the fittest”

Onze fit-coaches hebben allemaal stuk voor stuk ervaren met wat de voeding van Herbalife voor hun heeft gedaan. En dagelijks nog steeds doet. Daardoor zijn wij juist niet anders als jij. Alleen hebben hun de eerste stap al gezet! Dat maakt ze allemaal ervaren en deskundig maar vooral gemotiveerd om mensen te helpen het zelfde te ervaren.
Voor iedereen is het “start-punt” anders. Ook het doel waarvoor je bij ons komt is voor iedereen heel verschillend. Daarom zal er altijd gekeken worden naar een persoonlijke aanpak. Zo dat we samen met jou kunnen werken aan JOUW doel. Of je nou komt om af te slanken, aan te komen of juist voor extra vitaiteit gedurende de dag. Of misschien wil je wel meer progressie binnen je sport, of zou je graag groeien in spiermassa. Wij bieden jou een plan!

Wij zullen zelf een voorbeeld voor je zijn, er alles aan doen om samen met jou je doel te behalen. En vooral met heel veel plezier samen met jou de uitdaging aan te gaan!

Ontmoet ons team

Bob Zijderveld

Bob Zijderveld

Fit-coach

Marielle van Duijnhoven

Marielle van Duijnhoven

Fit-coach