Ben je op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging, wil je het sporten weer oppakken of gewoon op zoek naar een sportmoment erbij? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn uniek in wat we doen!Onze fitclub is voor jong en oud, voor beginners en gevorderden, voor mannen en vrouwen. Bij ons kom je sporten in de buitenlucht. Ook wel genoemd: BOOT-FIT en FUN CAMP TRAINING, waar (hard) lopen gecombineerd wordt met diverse kracht- en balansoefeningen. Zo train je je hele lichaam op een leuke en intensieve manier en verbetert je conditie. Als je met onze fitclub mee komt sporten Sport je een uur lang  in groepsverband en ondertussen leren wij je meer over een gezonde levensstijl en (sport)voeding.

Ons motto is: Gewoon fit worden op een leuke manier.

Omdat wij staan voor een gezonde levensstijl, willen wij uitdragen hoe belangrijk het is om naast het sporten, gezonde voeding binnen krijgen. Daarom bieden wij tijdens onze sportmomenten de mogelijkheid te ervaren hoe makkelijk je sport en voeding kunt combineren. Na elk sport moment kun je gebruik van een lekkere herstelshake! Tijdens onze fitclub word je gemotiveerd en inspireerd om je persoonlijke doelstellingen in gewicht en gezondheid te bereiken. Dus… wil je energieker worden, wil je afvallen en is individueel sporten niet jouw ding? Kom dan een keer mee doen! En leuk om te weten: Bij ons is sporten een extra service, daarom bieden wij het sporten GRATIS aan!

We hebben meerdere momenten in de week. Maandagavond is om een super start van de week te maken! En de woensdagochtend is extra bijzonder. Dit is namelijk ons ‘024FIT met je KID’ uur! Waar je, als je geen oppas kunt regelen, gewoon lekker kunt komen sporten. Dan neem je je kind(je) gewoon gezellig mee. Mail ons en je ontvangt de agenda met sport momenten en andere activiteiten. Kom gewoon een keer mee doen en ervaar of het iets voor jou is!

Meld je aan voor FITCLUB