Annegien Fontfreide

Annegien Fontfreide

Eigenaar / fit-coach

Al sinds 2010 help ik mensen met hun voeding en levensstijl. Door mijn eigen gedrevenheid en enthousiasme weet ik mensen te motiveren en een gezonde en actievere levensstijl te gaan leven.
Ik ben 6 jaar geleden zelf 8 kg aan gekomen, wat op dat moment heel erg nodig was. Ondergewicht was voor mij een uitdaging! Doordat ik zelf ervaren hebt wat de voeding van Herbalife voor mij heeft gedaan. Motiveert dit mij elke dag weer, andere mensen het zelfde laten ervaren. En dan zal aankomen niet voor iedereen een doel zijn. Maar het brengt je lijf terug in balans. En dan is alles mogelijk.
Wanneer ik aan de slag ga met iemand, zal ik toegankelijk en gericht met iemand starten zijn of haar doel te behalen. Maar op de weg er naar toe, blijf ik kritisch en eerlijk over of we echt ``on track`` zijn naar blijvend resultaat. Want het resultaat staat voorop!
Met mij kun je ``alle kanten op`` mits jij maar wil!
Daarnaast werk ik inmiddels niet meer alleen, ik kan het ook niet meer alleen! Inmiddels hebben we een hele leuke groep met Fit-coaches die zelf waanzinnige resultaten hebben met de voeding. Maar vooral ook heel veel mensen begeleiden naar hun doel. Lees over een aantal van ons hier meer! En laat je motiveren door hun verhaal!

Chantal van der Giessen

Chantal van der Giessen

Fit-coach

ik ben Chantal (van der Giessen). Ik ben 25jaar oud en ben voltijd student. Ik ben in november 2015 zelf begonnen met het eten van de producten. Al snel kwamen andere naar mij toe en vroegen nieuwsgierig wat ik aan het doen was. Hierdoor ben ik heel geleidelijk aan mensen gaan helpen. Ik vind het prachtig om te zien hoe goede voeding mensen kan veranderen, van binnen en van buiten. Dat ik ze daarbij mag helpen vind ik heel bijzonder en dankbaar werk. Ik doe het dan ook met heel veel plezier en hoop nog vele te mogen helpen.

Eefje

Eefje

Fit-coach

In 2014 had ik een doel, in november wilde ik de marathon van New York City (hard)-lopen! In de aanloop hier naartoe merkte ik dat ik erg op zoek was naar voeding in combinatie met gewichtsbeheersing. Een marathon vraagt en kost veel energie, maar met alles wat ik ging eten ging mijn gewicht omhoog. Via Facebook zag ik een oproep van Annegien om een paar dagen voeding en begeleiding te ervaren van haar als Herbalife coach. Ik was direct geprikkeld, maar ook kritisch! De marathon kwam al snel dichterbij en ik durfde niet goed van mijn ``oude gewoontes`` af te stappen. Anderzijds, bracht mijn oude patroon niet wat ik wilde, dus een gokje moest ik durven wagen.
Binnen elke dagen was ik om! De eerste positieve ervaring was de ondersteuning en begeleiding, die ervoor zorgde dat ik écht goed durfde door te pakken.
Annegien nodigde me in diezelfde maand nog uit voor een sportvoedings- middag in het PSV stadion.
Wat een service en ondersteuning werd bij allemaal aangeboden!
In de daarop volgende 3 maanden gebeurden er heel veel, waaronder een succesvolle finish van mijn eerste marathon! Door de aaneenschakeling van voeding, fitheid, vitaliteit, sport en begeleiding die eerder als vriendschap voelde, heb ik geluk (terug) gekregen in mijn leven! En dat is voor mij zo waardevol, dat ik besloten heb datzelfde GELUK aan iedereen die ik kan bereiken door te geven.
Sindsdien ben ik L'eefje Lifestyle, geluk (terug) gever; aangenaam!

Floor Schmeitz

Floor Schmeitz

Fit-coach

Ik ben Floor Schmeitz en kom uit ’s-Hertogenbosch. In 2015 leerde ik Annegien kennen. Vanaf dat moment veranderde mijn manier van leven. Annegien heeft mij hierbij erg geholpen, een coach is als een stok achter de deur. Zij heeft mij in laten zien hoe belangrijk het is goed voor je lichaam te zorgen. De producten van Herbalife helpen mij bij het leven van een actief en fit leven. Op dit moment ga ik wekelijks aan de slag om andere mensen te laten ervaren hoe het is om goed voor je eigen lichaam te zorgen. Ik laat hun graag ervaren wat Herbalife voor een ieder kan betekenen. En hoe blij je er van kunt worden! Ik heb Herbalife met beide armen omarmt en ben mezelf daar nog iedere dag dankbaar voor!
Mijn kwaliteit; Doorzettingskracht wat betreft mijn eigen gezondheid, en dit motiveert mij extra om met enthousiasme andere mensen te helpen naar hun doel!

Pepijn van Afferen

Pepijn van Afferen

Fit-coach

“ Ik zal mij even voorstellen:
Mijn naam is Pepijn van Afferen en ik ben eigenaar van Pepijn van Afferen Personal Training en TRX Bootcamp Nijmegen&Lent (www.ptpepijn.nl). Naast mijn werk als Personal Trainer en Bootcamp-instructeur werk ik ook als Herbalife coach. Ik denk dat de combinatie van goede voeding en beweging de sleutel zijn voor een fit, lang en gezond leven. Door mijn ervaring als Personal Trainer te combineren met de gezonde voedingsondersteuning van Herbalife kan ik samen met jou het optimale resultaat behalen. ”

Teamfotos