Annegien Fontfreide

Annegien Fontfreide

Eigenaar / fit-coach

Al sinds 2010 help ik mensen met hun voeding en levensstijl. Door mijn eigen gedrevenheid en enthousiasme weet ik mensen te motiveren en een gezonde en actievere levensstijl te gaan leven.
Ik ben 6 jaar geleden zelf 8 kg aan gekomen, wat op dat moment heel erg nodig was. Ondergewicht was voor mij een uitdaging! Doordat ik zelf ervaren hebt wat de voeding van Herbalife voor mij heeft gedaan. Motiveert dit mij elke dag weer, andere mensen het zelfde laten ervaren. En dan zal aankomen niet voor iedereen een doel zijn. Maar het brengt je lijf terug in balans. En dan is alles mogelijk.
Wanneer ik aan de slag ga met iemand, zal ik toegankelijk en gericht met iemand starten zijn of haar doel te behalen. Maar op de weg er naar toe, blijf ik kritisch en eerlijk over of we echt ``on track`` zijn naar blijvend resultaat. Want het resultaat staat voorop!
Met mij kun je ``alle kanten op`` mits jij maar wil!
Daarnaast werk ik inmiddels niet meer alleen, ik kan het ook niet meer alleen! Inmiddels hebben we een hele leuke groep met Fit-coaches die zelf waanzinnige resultaten hebben met de voeding. Maar vooral ook heel veel mensen begeleiden naar hun doel. Lees over een aantal van ons hier meer! En laat je motiveren door hun verhaal!

Floor Schmeitz

Floor Schmeitz

Fit-coach

Ik ben Floor Schmeitz en kom uit ’s-Hertogenbosch. In 2015 leerde ik Annegien kennen. Vanaf dat moment veranderde mijn manier van leven. Annegien heeft mij hierbij erg geholpen, een coach is als een stok achter de deur. Zij heeft mij in laten zien hoe belangrijk het is goed voor je lichaam te zorgen. De producten van Herbalife helpen mij bij het leven van een actief en fit leven. Op dit moment ga ik wekelijks aan de slag om andere mensen te laten ervaren hoe het is om goed voor je eigen lichaam te zorgen. Ik laat hun graag ervaren wat Herbalife voor een ieder kan betekenen. En hoe blij je er van kunt worden! Ik heb Herbalife met beide armen omarmt en ben mezelf daar nog iedere dag dankbaar voor!
Mijn kwaliteit; Doorzettingskracht wat betreft mijn eigen gezondheid, en dit motiveert mij extra om met enthousiasme andere mensen te helpen naar hun doel!

Rens Berkelaar

Rens Berkelaar

Fit-Coach

Rens Berkelaar
Mijn verhaal zou jou mogelijk kunnen inspireren. Ik hou van buiten zijn, sporten en lekker energierijk door het leven gaan maar hoe is dit nu zo gekomen?
Ik neem je even mee naar het jaar 2010!! Toen kwam ik in aanraking met de Herbalife voeding.
Ik was in eerste instantie erg sceptisch!!! Het duurde 6 maanden voor ik ben gestart.
Zelf dacht ik alle voedingsstoffen wel uit mijn dagelijkse `` gewone`` voeding te kunnen halen.
Toch was ik moe,en kwam langzaam enkele kilo's aan vanaf mijn 25 levens jaar.
Na enkele dagen de ontbijt shake te proberen steeg mijn energie niveau aanzienlijk.
Mijn Herbalife coach hielp mij op eenvoudige wijze door middel van het inzetten van de juiste producten naar meer vitaliteit en het gewenste gewichtsverlies van die extra ongewenste kilo's! Later ben ik mij gaan verdiepen in de Herbalife sport producten en heb hiermee mijn gewenste spieropbouw en kracht bereikt. Nu in 2018 jaren later zou ik graag ook anderen helpen met hun doelen en resultaten te bereiken ik zou het leuk vinden als jij er een van bent!

Pepijn van Afferen

Pepijn van Afferen

Fit-coach

“ Ik zal mij even voorstellen:
Mijn naam is Pepijn van Afferen en ik ben eigenaar van Pepijn van Afferen Personal Training en TRX Bootcamp Nijmegen&Lent (www.ptpepijn.nl). Naast mijn werk als Personal Trainer en Bootcamp-instructeur werk ik ook als Herbalife coach. Ik denk dat de combinatie van goede voeding en beweging de sleutel zijn voor een fit, lang en gezond leven. Door mijn ervaring als Personal Trainer te combineren met de gezonde voedingsondersteuning van Herbalife kan ik samen met jou het optimale resultaat behalen. ”

Regina Riep

Regina Riep

Fit-Coach

Ik ben Regina Riep en kom uit Druten. 1.5 jaar geleden ben ik in aanmerking gekomen met Herbalife en ben toen in 6 maanden tijd, 32kg afgeslankt.
Naast mijn geweldige resultaat ben ik hartstikke blij met mijn positieve energie!
Waar ik eerst altijd sochtends nog even snoozde met mijn zoontje in bed, staan we nu op en beginnen we meteen met de dag!
Ik voel me nu energieker dan ooit en vind het heerlijk om mensen te helpen naar hun doelen. Dit doen we op gebied van persoonlijke begeleiding, voeding en sporten (fitclubs)

mooto: Als je niet blij bent met wat je ziet, verander het dan!

Nathalie van Raay

Nathalie van Raay

Fit-Coach

Hallo Ik ben Nathalie van Raaij en ik heb een zoon van 19 jaar. Die ik al meer dan 15 jaar alleen opvoed. Sept 2017 was ik opzoek naar mij zelf. Wie ben ik en wat wil ik? Ik wou beter in mij vel zitten en weer zelfverzekerd zijn. Door verandering van voeding ben ik meer dan 10 kilo afgeslankt en 40 cm kwijt. Heb veel meer energie gekregen en tot mijn verbazing ben ik een liefhebber van sporten geworden. Ik loop nu hard ( wat eerst niet mogelijk was door mijn astma) En ik heb de Strong Viking 13 km gedaan. Iets wat ik dacht nooit te kunnen. Daardoor heb een andere kijk gekregen. Je kan zelf meer dan je denkt! En met deze ervaring help ik graag andere en zij helpen mij weer! Zij geven mij de energie en doorzettingsvermogen. Mijn persoonlijke groei is door dit alles zn boost gegeven. En daar ben ik erg dankbaar voor. En voor mij geen dag meer zonder een goed ontbijt van Herbalife!

Bob Zijderveld

Bob Zijderveld

Fit-Coach

Fit, actief en gezond. Mijn geheim is gezond en gevarieerd eten en tekorten slim aanvullen. Tijdens het trainen voor de marathon van Curaçao had ik behoefte aan slim herstel en aanvulling op mijn gezonde basis. Ik heb mijzelf verrast door meer dan 4 kilo bij te komen aan lichaamsgewicht, waarvan 6 kilo aan slanke spiermassa.

Dit resultaat heeft mij enthousiast gemaakt om als personal trainer, instructeur en als Herbalifecoach mensen te helpen bewust te bewegen en te eten en ‘de beste versie van jezelf zijn’ te ontdekken.
Motto: ‘Doe dingen die bij jou pasen en doe ze oprecht. In combinatie met de juiste voeding krijg je een gezonde kop op een gezond lijf

Teamfotos