Minder verzuren tijdens training

60%%

Beter uithoudingsvermogen tijdens training

100%%

Minder spierpijn na de training

80%%

Vetafname

40%%
130
Sporters merkte een significante verbetering in sportprestatie door gebruik van de 24 Herbalife lijn

Sportvoeding

Onze gemeenschap/(de mensen die bij ons komen) bestaat uit professionele sporters, adrenalinejunkies, gezonde families en iedereen die de keuze maakt sportkleren aan te trekken, of de hardloopschoenen onder te binden. Iedereen die de stap neemt naar een evenwichtig, actief leven.

Ben jij een van de bovenstaande personen? Dan kun je nog meer uit je sport/activiteiten halen met de ondersteuning van sportvoeding.

Wil jij meer uit je workout halen? Dan adviseren wij Herbalife24. Waarom? Omdat deze voeding gebaseerd is op de meest recente wetenschap en ontwikkeld is voor iedereen. Of je nu een rustige jogger bent, iemand die van de sportschool houdt, of een topsporter, Herbalife24 heeft producten die je helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De lijn is aan te passen aan je specifieke trainingsschema.

Ben jij toe aan de volgende stap? Breng dan training, prestatie en herstel naar het volgende niveau met onze 24-uurs sportvoedingslijn!

EXTRA: We garanderen dat ieder product van iedere geproduceerde partij gescreend is op verboden stoffen door een onafhankelijke derde instantie. Voor jouw zekerheid kunnen de producten getraceerd worden met behulp van het partijnummer op het product en gecontroleerd worden op www.informed-sport.com.

Wat extra gaaf is:

Alle Herbalife24 producten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen. Daarom verantwoord te gebruiken binnen je eigen eetpatroon. Wij zullen samen met jou kijken wat bij jou past. En doelgericht met voeding de progressie creëren die jij zoekt!

Maak een afspraak voor een fit-check