Meer dan een jaar gelden vond ik dat er iets moest gebeuren. Er moesten kilo's vanaf. Ik besloot dat ik een plan moest hebben en benaderde Annegien. Ik had haar wel eens gesproken en wist een beetje wat ze deed. Annegien reageerde snel en vriendelijk en ik kon meteen bij haar terecht. Annegien hielp me bij mijn plan: op mijn veertigste verjaardag wilde ik 16 kilo lichter zijn. Ze was blij dat ik 10 maanden voordat ik 40 werd al bij haar aanklopte. Door de Herbalife-producten te gebruiken is het me gelukt mijn doel te bereiken. Dat had ik alleen met de producten niet gered. Elke twee weken ging ik bij Annegien langs. Wegen, kletsen, plan aanpassen. Het is altijd fijn bij haar. Haar niet aflatende enthousiasme motiveert enorm. Daarnaast heeft ze veel kennis van voeding, de Herbalife-producten en sporten. Ze denkt mee over het inpassen van je plan in je dagelijks leven. Ze organiseert gezellige en goede sportevenementen en is er altijd voor je. De Herbalife-producten gebruik ik nog steeds omdat ik me er heel energiek bij voel. Daarnaast zijn ze lekker en gemakkelijk te bereiden. Ik raad het iedereen aan om naar Annegien te gaan om je fitter en mooier dan ooit te voelen.

Geesje (40 jaar)

'Sas, jij hebt al die tijd in het verkeerde lichaam gezeten'. Jou lijf doet dit zo goed!'
Deze opmerking zal ik nooit meer vergeten. Wat voel ik me goed!

Wat begon met een 'ontbijt try-out' met als doel afvallen is nu een nieuwe levensstijl! De kilo's vliegen eraf dat is natuurlijk geweldig, maar er is nog meer..... ik heb weer energie, ik straal, het 'dokteren' lijkt verleden tijd en ik sport na lange tijd weer met veel plezier!

De producten zijn geweldig, maar Annegien zet de punten op de i. Deze combi werkt voor mij. Het wegen, de fitclub en de proeverij zijn een feestje! Samen sta je echt sterk(er).

Saskia (40 jaar)

Ik dacht altijd al gezond te eten, tot dat ik een keer uit nieuwsgierigheid het Herbalife ontbijt Try-Out probeerde. Ik was wel eens benieuwd hoe zo iets zou smaken dus stapte er open in. Ik kreeg voor 6 dagen ontbijt. En de eerste dag verraste me meteen. Ik vond het namelijk heel erg lekker. En merkte meteen dat ik er goed vol van zat. Eigenlijk merkte ik binnen 6 dagen al dat ik minder energie dipjes had tijdens de dag. Altijd gedacht dat dat heel normaal was als je een druk leven had. En zonder het idee te hebben enorme veranderingen te hebben gedaan. Behalve dan mijn ontbijt dan. Verloor ik ook nog wat buik omvang!
Nu ontbijt ik al 2 jaar met dit heerlijke ontbijt, zit lekker en strak in mijn "vel" en voel me fit door de dag heen! Fijn!

Fleur (31 jaar)

Doormiddel van de begeleiding, het aanpassen van mijn voeding en een beetje mijn levensstijl viel ik 12 kg af! En het heeft nooit gevoeld als een dieet!

Job (34 jaar)

Ik vind het een waanzinnig makkelijk ontbijt, en het grootse voordeel is; Ik voel dat mijn lijf gevoed wordt!

Maria (67 jaar)

Als schilder ben ik altijd de hele dag bezig, ik zit niet stil. Daarnaast train ik nog 4-5 keer per week ( Crossfit en Kickboksen), omdat sporten bij mijn leven hoort! Om vitaal ouder te worden wilde ik mezelf optimaal voeden. Vandaar dat ik Herbalife ben gaan eten. Mijn vet% zakte nog wat verder, dat was fijn! Maar voorheen was ik de dag na dat ik gesport had altijd "moe" en een soort van " leeg/op" . EN de spierpijn was altijd naar mijn mening iets te veel aanwezig. Dat heb ik nu geen van alle meer! De dag nadat ik gesport heb, ben ik gewoon fit! Waanzinnig!

Rens (38 jaar)