Wij zijn van mening dat bewegen voor iedereen goed is, noodzakelijk is, maar vooral ook mogelijk moet zijn! Dus wij bieden iets extra’s: Eén ochtend in de week hebben wij voor ons een “gewoon” uur sporten. Net als bij de beschreven FITCLUB. Maar op de woensdag ochtend hebben wij een uur waar je je ook echt als “beginner” mee kunt doen

Tijdens dit uur verzorgen wij een goeie workout voor echt elk niveau en zullen we, waar nodig, het niveau per persoon aanpassen in de workout! Dezeochtend zul je ervaren, dat de drempel echt te nemen is. Omdat de trainers die deze groep mee nemen. Uit eigen ervaring weten hoe het is om vanaf niveau “nul” te starten. Zij zijn zelf door het gebruik maken van deze fitclub, gaan houden van een actieve en gezonde levensstijl. Waar bewegen niet meer in weg te denken is.

Een sportieve ochtend waar dus echt iedereen welkom is. Met of zonder ervaring, conditie of strak lichaam, alles past in deze groep. Als jij toe bent aan een gezellige en effectieve ochtend sporten, sluit dan zeker aan op deze ochtend!

Wij zullen je laten ervaren dat je weer plezier kunt krijgen in sporten. En je zult je naderhand afvragen waarom je dit niet eerder bent gestart!