Leuk dat je mee doet aan de ontbijt test


  Omdat je deze test hebt ingevuld, kun je als je dat wil een vrijblijvend proefpakket ‘ideaal ontbijt’ uitproberen.
  Maar wanneer je je gegevens achter laat, koppelen wij sowieso terug hoe jouw ontbijtgewoontes zijn!

  Vul onderstaande gegevens in, dan nemen wij contact met je op:


  Hartelijk dank voor het invullen!

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  .

  Meer dan een jaar gelden vond ik dat er iets moest gebeuren. Annegien hielp me bij mijn plan: op mijn veertigste verjaardag wilde ik 16 kilo lichter zijn. Ze denkt mee over het inpassen van je plan in je dagelijks leven. Ze organiseert gezellige en goede sportevenementen en is er altijd voor je. Ik raad het iedereen aan om naar Annegien te gaan om je fitter en mooier dan ooit te voelen.

  Geesje(40 jaar)

  Wat begon met een 'ontbijt try-out' met als doel afvallen is nu een nieuwe levensstijl! De kilo's vliegen eraf dat is natuurlijk geweldig, maar er is nog meer..... ik heb weer energie, ik straal, het 'dokteren' lijkt verleden tijd en ik sport na lange tijd weer met veel plezier!

  Saskia(40 jaar)

  Ik dacht altijd al gezond te eten, tot dat ik een keer uit nieuwsgierigheid het Herbalife ontbijt Try-Out probeerde. Ik was wel eens benieuwd hoe zo iets zou smaken dus stapte er open in. Ik kreeg voor 6 dagen ontbijt. Nu ontbijt ik al 2 jaar met dit heerlijke ontbijt, zit lekker en strak in mijn "vel" en voel me fit door de dag heen! Fijn!

  Fleur(31 jaar)

  Doormiddel van de begeleiding, het aanpassen van mijn voeding en een beetje mijn levensstijl viel ik 12 kg af! En het heeft nooit gevoeld als een dieet!

  Job(34 jaar)

  Ik vind het een waanzinnig makkelijk ontbijt, en het grootse voordeel is; Ik voel dat mijn lijf gevoed wordt!

  Maria(67 jaar)

  Als schilder ben ik altijd de hele dag bezig. Daarnaast train ik nog 4-5 keer per week ( Crossfit en Kickboksen), omdat sporten bij mijn leven hoort! Om vitaal ouder te worden wilde ik mezelf optimaal voeden. Vandaar dat ik Herbalife ben gaan eten. Voorheen was ik de dag na dat ik gesport had altijd "moe" en een soort van " leeg/op". Dat heb ik nu geheel niet meer! De dag nadat ik gesport heb, ben ik gewoon fit! Waanzinnig!

  Rens(38 jaar)