als je lichaam alle voedingsstoffen binnen krijgt.

Wij zorgen voor een plan waarbij je blijvend afvalt, en zorgen er voor dat het voor jou vol te houden is. Zo kun je op een gezonde manier afslanken zonder dat het een dieet is! Bij Herbalife denken veel mensen aan dat het dieet alleen bestaat uit het drinken van shakes. Gelukkig is dat een misverstand! ….Er zijn diverse manieren waarop je kunt afvallen. Maar wat je wil, is afslanken in plaats van afvallen.

Daarnaast hebben veel mensen zelf ook al het een en ander geprobeerd. Vaak zijn dat diëten die veel voedingsmiddelen verbieden ( denk aan suikers, koolhydraten, vetten). Dat houd je niet lang vol omdat je lichaam dat gaat missen.

De afvalmethodes waarbij je maar weinig calorieën mag eten, is volgens sommigen ook een manier. Tijdelijk kun je zo’n laag calorieën dieet wel volhouden, maar er komt een punt waarop het lichaam gaat schreeuwen om energie/voeding en je het gewonnen resultaat er weer helemaal bij eet. Dat is niet jouw schuld, maar een logisch gevolg van het dieet.

Te weinig calorieën voor jouw lichaam werkt op de lange termijn niet.

Herbalife biedt hier een oplossing! Jij gaat samen met een van onze coaches aan de slag voor een passend eetpatroon. Je laat je door de gerichte voeding die wij adviseren ondersteunen in je eetritme. Dit gaat er voor zorgen dat je je lichaam optimaal gaat voeden. We gaan je lijf voorzien van vitaliteit. En zo gaan werken aan een eetpatroon dat er voor gaat zorgen dat jouw “motor” weer gaat branden. En dit maakt precies het verschil! Om blijvend resultaat te behalen wil je je (vet)reserves aanspreken, en verbranden om te kunnen afvoeren. Zie het maar als een kampvuur, Als je zorgt voor voldoende hout, blijft het vuur branden! Dat is wat wij willen bereiken! Je krijgt van ons diverse tips voor passende eetmomenten en keuzes. Laat je ook inspireren door onze recepten. En je zult merken dat je juist weer meer mag eten, mits je het juiste kiest… En dat is onze taak. Wij zullen er alles aan doen om jou op een vitale manier te laten afslanken. Met een gezond eetpatroon, waarin jij de goeie keuzes maakt. Zo boek je blijvend resultaat en bewustwording. Dan kan je de voeding van Herbalife als ondersteuning gebruiken, wat er voor zorgt dat jouw lichaam optimaal gevoed is. We integreren het in jouw eetpatroon. Zo slank je af op een manier die bij jou past!

Hoe ziet het Herbalife eetdagboek eruit?

Een voorbeeld dag

Ontbijt
Een heerlijke chocolade shake met melk/yoghurt

Tussendoor
Een frisse appel

Lunch
Een bruine boterham met roerei

Tussendoor
Een handje geroosterde amandelen

Avondeten
Gebakken zalmfilet met frisse salade