Ons Motto

[nectar_cta btn_style=”arrow-animation” heading_tag=”h6″ text_color=”#ffffff” button_color=”accent-color” link_type=”regular” alignment=”left” display=”block” link_text=”Ik wil een gratis Fit-test” padding_top=”15″ padding_right=”35″ padding_bottom=”15″ padding_left=”35″]

VOLG ONS OOK OP IG | FIT.NUTRITION.CLUB

Ons team

[vc_custom_heading text="Bij ons staat plezier, motivatie en resultaat centraal.
Door intensief samen te werken lukt het ons mensen op een positieve manier te enthousiasmeren net even iets meer uit hun leven te halen als dat ze al deden." font_container="tag:p|font_size:20px|text_align:left|line_height:2em" use_theme_fonts="yes" css_animation="none"][vc_custom_heading text="“ Live life at the fittest”
Onze fit-coaches hebben allemaal stuk voor stuk ervaren met wat de voeding van Herbalife voor hun heeft gedaan. En dagelijks nog steeds doet. Daardoor zijn wij juist niet anders als jij. Alleen hebben hun de eerste stap al gezet! Dat maakt ze allemaal ervaren en deskundig maar vooral gemotiveerd om mensen te helpen het zelfde te ervaren.

Voor iedereen is het “start-punt” anders. Ook het doel waarvoor je bij ons komt is voor iedereen heel verschillend. Daarom zal er altijd gekeken worden naar een persoonlijke aanpak. Zo dat we samen met jou kunnen werken aan JOUW doel. Of je nou komt om af te slanken, aan te komen of juist voor extra vitaiteit gedurende de dag. Of misschien wil je wel meer progressie binnen je sport, of zou je graag groeien in spiermassa. Wij bieden jou een plan!

Wij zullen zelf een voorbeeld voor je zijn, er alles aan doen om samen met jou je doel te behalen. En vooral met heel veel plezier samen met jou de uitdaging aan te gaan!" font_container="tag:p|font_size:20px|text_align:left|line_height:2em" use_theme_fonts="yes" css_animation="none"]

Ontmoet onze mensen

Annegien Fontfreide

Annegien Fontfreide

Eigenaar / Fit-coach

Marielle van Duijnhoven

Marielle van Duijnhoven

Fit-coach

Rens Berkelaar

Rens Berkelaar

Fit-Coach

Pepijn van Afferen

Pepijn van Afferen

Fit-coach

Regina Riep

Regina Riep

Fit-coach

Nathalie van Raay

Nathalie van Raay

Fit-coach

Bob Zijderveld

Bob Zijderveld

Fit-coach

Ilse Kappert

Ilse Kappert

Fit-coach

VOLG ONS OOK OP IG | FIT.NUTRITION.CLUB